Lesmárolta Kate-et a férje előtt!

Képek - Leo DiCaprio: Sosem volt még ilyen kínos csókom!

Ritkán volt ilyen feszélyezett szituációban a szívtipró! - Leonardo DiCaprio újra elbűvöli a hölgyeket a filmvásznon, de ezért rendesett megszenvedett!

Revolutionary Road - Képek Leo és Kate új közös filmjéből képgaléria

2009.01.07 11:00ma.hu

Sokan örülhetnek, akik szerették a Titanic álompárját, hiszen újra egy filmben látható Kate Winslet és Leonardo DiCaprio.

A két színész a Revolutionary Road című alkotásban alakít szerelmeseket, ami - felidézve korábbi közös szereplésüket - nem okozhatott nagy gondot számukra. Vagy mégis...?

Leonardo DiCaprio bevallotta, életének egyik legkínosabb jelenete zajlott le a forgatáson!

Kate és Leonardo új filmjük premierjén

Kate Winslet-tel kellett csókolóznia, már nem először, csakhogy most ott ült mellettük a szép színésznő férje. Sam Mendes rendező, akivel a csinos sztár két gyermeket nevel együtt.

Nehéz volt DiCaprio számára úgy beleadni apait-anyait a csókba, hogy ne forduljon meg a fejében, vajon mit vált ki ezzel Kate kedveséből.

A Titanic egykori szerelmespárjának magánélete egyébként cseppet sem hasonlít egymásra. Kate ugyanis túlvan egy rosszul sikerült házasságon, melyből egy lánya, Mia született - Sam Mendes mellett azonban, akivel azóta egy közös fiuk is van, megtalálta a boldogságot.

Nem így Leonardo. A sármos sztár nagykanállal habzsolta az életet a Titanic sikere után, ám a hölgyekkel nehezen boldogul.

Évekig járt együtt a világ egyik legnépszerűbb modelljével, Gisele Bundchen-nel, ám nősülésre nem akart gondolni. Vesztére, Gisele ugyanis megelégelte a várakozást...

DiCaprio többször békült ki a lánnyal, de útjaik mégis külön folytatódtak. Leo jelenlegi kedvese Bar Rafaeli izraeli modell, s ma már a színész is szívesen alapítana családot. Talán vele sikerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.