Sebesre ütötte öklét a dörömböléssel!

Képek - Miley Cyrus-t a mosdóba lökve támadták meg!

A fiatal színésznő elmondása szerint könnyű céltábla volt, mert alacsony és vékony - A csinos Miley Cyrus korábban bizony nem örvendett akkora népszerűségnek, mint manapság...

2009.03.05 11:45rtlbulvar.hu

Önéletrajzában a Hannah Montana fiatal sztárja elmesélte, milyen az, ha valaki diáktársai célpontjává válik. Miley Cyrus elmondása szerint könnyű céltábla volt, hiszen alacsony és vékony.

A tinisztár önéletrajzi könyvében azt is elárulja, hogy egyszer az iskola mosdójában esett kegyetlen diáktársai áldozatául.

- Belöktek... Fogságba estem. Addig dörömböltem az ajtón, amíg a kezeim sebesek nem lettek, de senki nem jött - emlékezett vissza Miley szomorúan az iskolai évekre.

A lány valóban kezdett aggódni az erőszak miatt, amikor már az iskola éttermében is elérte őt.

Édesapja, a country sztár Billy Ray Cyrus nagyon aggódott Miley miatt, de csak azt tudta tanácsolni neki, hogy álljon ki magáért.

Mostanában már nincsenek ilyen gondjai a színésznőnek, amióta ismert sztár lett. Inkább irigylésre méltónak tartják, mint célpontnak..

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.