A sikersztori végre könyvben!

Hogyan indult el Miley Cyrus karrierje? Gitte Grandpaul: Hannah és Miley!

Hogyan indult el Miley Cyrus karrierje? Mekkora szerepe volt ebben édesapjának? Mennyire azonosul a Hannah Montana c. sorozatban alakított karakterrel? Ki a szerelme? Mi a legfontosabb az életében?

2009.06.23 14:00ma.hu

Mit jelent neki az éneklés? Kik a barátai? Vannak titkai? Miként éli meg a sztárságot? Mi a kedvenc filmje, étele? Mit csinálna, ha nem színésznő lenne? Ki a legjobb barátja a sorozatból?

Ezek voltak egy kislány első kérdései, amikor arról faggattam, mi az, ami őt a legjobban érdekli. Megpróbáltam ebben a könyvben részletesen válaszolni Neki, Miley személyes gondolataival fűszerezve. A válaszokat Te is megtalálod több mint 40 kép kíséretében.

" Kedves Te, aki kezedben tartod a könyvet! Soha nem olvasom el a könyvek elején az előszót, mert mikor nekikezdek, már a második mondatnál halálra unom magam. Alig várom, hogy elkezdhessem olvasni az elejétől, vagyis azt, ami igazából érdekel. Neked sem tudok mást tanácsolni, ugord át ezt a részt gyorsan, és lapozz bele a könyvbe! Legyen Miley Ray Cyrus, Miley Stewart, vagy éppen Hannah Montana, akit kedvelsz, remélem, megtalálod benne azt, ami Neked érdekes és fontos! Kellemes Olvasást Kívánok! "- Gitté Grandpaul

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.