A Playboy atyja újabb kebelcsodákkal él együtt

Izgató képek - Vén kecske is megnyalja a sót: ők Hefner új barátnői!

Végre a magyar nézők is megismerhetik Hugh Hefner legújabb barátnőit, akik Holly, Bridget és Kendra után újra felforgatják a Playboy birtokot.

Őrjítő meztelen képeken Karissa és Kristina Shannon! képgaléria

2010.12.06 15:29redlemon

Miután Hugh Hefner elbúcsúzik a három szőkeségtől, nem marad sokáig egyedül: újabb kebelcsodákat költöztet be a villájába.

A Playboy villa lányai hatodik évada hétfőtől végre itthon is látható. A csinos csajoké lesz a főszerep novembertől a VIVA-n: A Kardashian-lányok után Hugh Hefner új barátnői is bemutatkoznak a csatornán.

A képre kattintva még több dögös fotó! - Hugh Hefner Karissával, Kristinával és Crytal-lal - Fotó: redlemon

A Playboy villa lányai 6. évadában szemtanúi lehetünk annak, ahogy Hugh Hefner szakít korábbi barátnőivel, Bridget-tel, Holly-val és Kendrával.

Azonban az öregkorában is meglehetősen sármos Hefner híres-hírhedt villája nem marad üresen, egy izgalmas ikerpár, Kristina Shannon és Karissa Shannon valamint a náluk nem kevésbé dögös Crystal Harris személyében új lakók érkeznek a birtokra.

A régi és új kedvencek közötti feszültség érdekes pillanatokat hoz majd.

A Playboy villa lányai 6. évadja hétfőtől péntekig 17:30 órakor látható a Viva tévén, az első adás: december 6-án lesz.

"A férjem büszke a Playboy képeimre"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.