Playboy-ban pózol az egykori valóságshow-sztár

Izgató képek - Erre vártunk! Széles terpeszben a pucér Kim Kardashian

Végre itt vannak a várva-várt képek - A szemrevaló, izgató idomokkal megáldott modell és egykori valóságshow-hős levetkőzött a nyuszis magazinnak.

Döglesztő képek: Levetkőzött a Playboy-ban Kim Kardashian képgaléria

2010.09.13 10:29ma.hu

A külsejét tekintve igen meggyőző Kim Kardashian éveken át pózolt erotikus, szexi, de nem teljesen meztelen fotókon. Bikinis képeivel tele lehetne ragasztani egy szoba falát. Most azonban megtört a jég!

További izgató képek Kim Kardashian-ról!

A gyönyörű, telt, nőies idomokkal rendelkező fekete hajú hölgy igent mondott a Playboy felkérésére, és modellt állt egy igencsak izzasztó fotósorozathoz. Kim tökéletes testét csupán egy izgalmas fehér gyöngysor és szőrme fedi.

A szépséget nem egyszer érte már kritika megnőtt feneke miatt, de valljuk be, összeségében nagyon is vonzó látvány a hölgy!

Kim nevét évekkel ezelőtt egy valóságshow-ból ismerhette meg a nagyérdemű, a csinos modell ugyanis két lánytestvérével együtt forgatta a műsort. Kourtney Kardashian és Khloe Kardashian ugyancsak ismertek és szép karriert futottak be.

Botoxot nyomatott az arcába a 29 éves Kim!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.