Hová tűnt a szemrevaló hátsó?

Ciki fotók: Hoppá - Kim Kardashian-nak méretes popója lett!

Biztos, hogy nem ezekre a képekre lesz a legbüszkébb a csinos plyamate - A nyuszis férfimagazin új üdvöskéje, Kim Kardashian pár hete még nem ilyen hátsóval rendelkezett.

Kim Kardashian popója kissé terebélyes lett... képgaléria

2008.06.17 10:05ma.hu

Monte Carlo-ban pihent a nővérével, Courtney-vel Kim Kardashian - Itt sem kerülhette azonban el, hogy egy-két paparazzo ne leselkedjen utána.

Ez bizony már nem a "versenysúly"

A barna szépség, akiről mostanság nap mint nap születik egy új, csábos fotósorozat, megérdemelten lett a Playboy új üdvöskéje - helyes arcával és szemrevaló idomaival nem ok nélkül vívta ki a férfiak figyelmét.

Csakhogy a csinos lány mostanság mintha kissé elhanyagolta volna az edzést - vagy a finom falatoknak nem tudott ellenállni! Formás popója ugyanis az utóbbi fotókon egyre méretesebb...

Hiába váltogatja a kihívó pirosat a visszafogottabb, mélybarna fürdőruhával, a tények bizony tények maradnak.

Nem tudni, milyen megfontolásból hagyta így elterebélyesedni csinos hátsóját Kim, ha azonban továbbra is címlapon szeretne maradni szexis fotóival, jó lesz összeszednie magát...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.