Kim Kardashian odáig van a tinisztárért

Fotók! A tizenhárom évvel idősebb bombázó Justin Bieber barátnője?

Megfertőzte a Justin Bieber-láz a gyönyörű valóságshow-sztárt és modellt, Kim Kardashian-t is - A szépség a minap találkozott először a 16 éves tinisztárral, és a vonzalom kölcsönös volt...

Justin Bieber a Fehér Házban! képgaléria

2010.05.05 11:30ma.hu

Egy, a Fehér Házban megrendezett eseményen futott össze először a tinibálvány Justin Bieber és a népszerű modell, Kim Kardashian - Úgy hírlik, a találkozás mindkettejük számára magával ragadó volt.

Kim és Justin a Fehér Házban

Kim régóta szerette volna megismerni Justin-t, és nagyon örült, amikor bemutatták őket egymásnak.

A két sztár rögtön beszélgetésbe elegyedett, és mielőtt más-más irányba elindultak volna, közös fotót is készítettek magukról a telefonjukkal...

Bieber és Kardashian számára azonban a jelek szerint ezzel nem zárult le a nagy élmény. A Twitter közösségi portálon ugyanis mindketten áradoznak a másikról.

Kim azt írta, immár hivatalosan is Bieber-lázban ég, Justin pedig a barátnőjeként említette a barna szépséget az egyik bejegyzésében. Kim mellesleg 29 éves, a tini énekes pedig még nagykorú sincs.

Ryan Seacrest rádiós a hírre felkapta a fejét, és a Twitter-en megjegyezte: "Ti valóban jártok?", de nem érkezett válasz az érdeklődésre.

Kim Kardashian meztelen és gyönyörű!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.