Slash sztriptízbárba invitálta a tinisztárt...

Fotók - Megrontanák az öreg rockerek Justin Bieber-t

A nemrégiben feltűnt új tinibálvány, és popcsillag, a (legfeljebb) 16 éves Justin Bieber valószínűleg nem sokáig őrizheti orcái hamvasságát, már ha a Guns'N' Roses exgitárosán, Slashen múlik...

A sikeres tinisztár, Justin Bieber képekben! képgaléria

2010.04.30 15:30Napi Ász Online

A két zenész Sydney-ben találkozott, egy új zenei csatorna műsorának forgatásán, amelyre Slash hívta meg Justin Bieber-t.

Az ifjú üdvöske kénytelen volt egy rögtönzött koncertet adni a rajongóinak, miután azok a túlhevült szenvedélytől hajtva szinte széttépték szegényt.

A srácot több oldalról is keményen szorongatják, nem csak a rajongói.

Mikor udvariasan felajánlotta Slash-nek, hogy menjenek el együtt vacsorázni, a legendás gitáros elmosolyodott a bajsza alatt és kajánul riposztozva sztriptízbárba hívta a tinibálványt.

- Sajnos lemaradtunk erről az izgalmas jelenetről, mivel a személyi testőre közölte, a kissrácot kötelezi az anyja által előírt takarodó. Ezt pedig nem kerülhette el, mert a kedves mama is ott volt vele, őrködött az erényei felett
- mondta Slash enyhén gúnyos hangsúllyal.

Justin Bieber nem találkozhat rajongóival, mert veszélyesek rá...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.