Válik a tinisztár - meg is csalta párját?

Vad bulifotók - Avril Lavigne válik a férjétől!

Nem is olyan rég jelentek meg a szőke énekesnőről meglehetősen furcsa képek, amint féktelenül bulizik a barátaival - Nos, kiderült, miért viselkedett független nőként...

Avril Lavigne féktelenül bulizik és pasizik! képgaléria

2009.08.31 12:30ma.hu

Nagyon úgy tűnik, vége Avril Lavigne és Deryck Whibley álomházasságának - A csinos fiatal sztár és szintén zenész kedvese kapcsolata a jelek szerint megromlott.

Úgy hírlik, hogy az énekesnő nem véletlenül járt mostanság egyedül partiról partira. Gyakorlatilag a tél óta nemigen látták nyilvános helyen együtt a férjével.

Esküvő - Hol van az már...?

Nemcsak úgy bulizott, mintha szingli lenne, hanem komoly flörtökbe is belement baráti társaságban, sőt, az sem zavarta különösebben, ha lefotózzák.

Úgy hírlik, viszonyba keveredett Brandon Davis-szel is, akivel már Paris Hilton-nak is volt egy-két köre.

Nyilvánvaló, hogy Avril mostani viselkedése kiverte a biztosítékot a párjánál, ám hogy a sztár függetlenedési próbálkozásai vezettek-e a csúnya végkifejlethez, vagy valami más is, csak ők tudhatják.

Pedig minden olyan szépen indult. Lavigne és Deryck közt már a babakérdés is szóba került. Sőt, jelentek meg olyan fotók Avril-ról, ahol határozottan várandósnak nézett ki.

Úgy tűnik, nem mostanában lesz családanya a csinos énekesnő. Deryck Whibley a hírek szerint hamarosan beadja a válókeresetet.

Megnyugtatja a fiatalokat Avril Lavigne?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.