Ők az új leszbikus sztárpár?

Képek- Paris Hilton és Avril Lavigne intim kapcsolatba került egymással!

Lindsay Lohan leszbikus szerelmével a hollywoodi sztárok között úttörőnek számított, most úgy tűnik néhányan követni akarják a példáját! Vajon Paris szakítása óta egy lány melett keresi az intimitást és a szerelmet?

Árulkodó képek- Paris Hilton és Avril kezdenek összemelegedni! képgaléria

2008.11.27 18:23ma.hu
Feltűnően sokat ölelkeztek!

Az énekesnő és a szexi örökösnő péntek este kettesben indultak bulizni, ami azért is furcsa, mert korábban nem mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt. Ezen az estén azonban nagyon nagy volt köztük az összhang, egy pillanatra sem váltak el egymástól.
 
Egész este kézen fogva járkáltak, szerelmes tekintettel néztek a másikra, és feltűnően sokat ölelkeztek. A hirtelen nagy barátkozásban közrejátszhat az is, hogy Paris a napokban szakított barátjával, Benji Madden-nel, és Avril házassága is hagy némi kívánnivalót maga után. 

Lindsay Lohan és Samantha Ronson kapcsolata óta nem lepődünk meg a leszbikus szerelmen, de a két szőke sztár bimbózó kapcsolata mégiscsak szokatlan...

Korábbi cikkünkben írtunk arról, hogy elterjedt a hír, miszerint Avril válik, ám a közeli ismerősök és a pár nyilatkozatai szerint a válásról szóló szóbeszéd hamis. 

– "Meghitt, boldog kapcsolatban élünk, még mindig szerelmesek vagyunk. Rengeteg közös dolog van bennünk, és vele teljes az életem."– mesélte Avril. 

A Sum 41 tagjai azt nyilatkozták, hogy új albumuk késleltetéséhez Avril turnéja is hozzájárult, de a fiatal szerelmesek között minden a legnagyobb rendben van. 

Deryck Whibley, Avril férje mindenben támogatja feleségét, és állítása szerint semmi gond sincsen a házasságukkal. 

Akkor viszont mi volt ez a kis affér Parissal?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.