Hilton kisasszony királyi körökben haverkodik!

Képek- Paris már elkezdte bedolgozni magát!

Paris Hilton nem győz áradozni újonnan szerzett, angol barátairól a tengerentúlon lévő haverjainak, a szexis örökösnő szépen kezdi magát bedolgozni a legfelsőbb londoni körökbe.

Paris Hilton, a díva imádja Londont! képgaléria

2008.11.13 16:00ma.hu
Imád Londonban vásárolni!

Az örökösnő Londonban forgatja új valóságshowját, melytől azt reméli, hogy megtalálja az igazi barátot. Ha lehet neki hinni, egy váratlan, új jelölt is felbukkant a színen: Harry herceg kedvese, Chelsy Davy.
 
A lányok múlt hónapban ismerkedtek meg a Whisky Mist nevű bárban, és állítólag azonnal megtalálták a közös hangot. 

"Harry barátnője, Chelsy elbűvölő volt, és nagyon édes. Órákon át dumcsiztunk." - mondja, hozzátéve, hogy a két királyi sarj, Harry és Vilmos is jó fejek, nagyon kedvesek, és két lábbal járnak a földön.
 
"Nagyon szeretem Londont! Mindenki olyan elegáns!" - mondta Paris, aki gyakra egy-egy napra is átugrik Londonba, hisz imád ott vásárolni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.