Lesett a tantusz az örökösnőnek...

Képek - Paris Hilton: Velem mindenki csak szexelni akar!

Az örökösnő először beszélt őszintén a szexvideója körül kialakult botrányról - Paris Hiltonnak leesett az, amit mások már régóta tudnak.

Elbűvölő fotók a szexi Parisről! képgaléria

2008.11.06 12:25rtlbulvar.hu

Paris Hiltonnak végre leesett a tantusz. A szállodalánc-örökösnő szomorúan ismerte fel, amit rajta kívül mindenki tudott: a férfiak általában csak a szexért és a pénzért vannak vele.

A 27 éves sztár úgy érzi, hogy ilyen körülmények között tőle sem várhatnak túl sokat a férfiak.

Paris és a szerelme, Benji Madden: benne megbízik

- Mindenkit, akivel jártam, csak a szex és a pénzem érdekelt. A legtöbb esetben csak a dicsőség miatt voltak velem. Én pedig egyre nehezebben bíztam meg a férfiakban. Egészen addig, amíg nem találkoztam Benjivel – árulta el a Hilton lány a News of The Worldnek.

Paris legemlékezetesebb tévedése ahhoz a Rick Salomonhoz kapcsolódik, aki nem sokkal később nyilvánosságra hozta kettejük közös szexvideóját.

A One Night in Paris művésznévre keresztelt felnőttfilm még magának a főszereplőnek is sok volt.

– Képzeljék el, hogy én ezt a fickót három évig szerettem, de elárult. Ma már úgy gondolom, hogy Rick egy s***fej, és gyűlölöm őt – jelentette ki indulatosan a sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.