Oda a családtervezés?

Padlón van Paris! - Szakítottak Benji Madden-nel

Mégis volt némi alapja annak, hogy nincs már minden rendben Paris Hilton és zenész kedvese között - A hotelörökösnő valóságshow-beli barátnője megerősítette, Paris és Benji szakítottak.

Paris és Benji - Nagy volt a szerelem... képgaléria

2008.11.20 10:17ma.hu

A minap meghökkentő képek láttak napvilágot Paris Hiltonról, amint éppen az exbarátjával enyeleg egy Miamiban rendezett bulin. Ekkor azonban még nem sokan sejtették, hogy ezt szabadon megteheti...

Paris és a zenész Benji Madden ugyanis már nem alkot egy párt! Vanessa Fontana, Paris BFF show-jának résztvevője megerősítette a Life & Style magazinnak, hogy a páros szakított.

Paris és Benji: Már csak a múlt

"Sajnos, a hír igaz - mondta a lány - Szeretem Paris-t, szeretném ha boldog lenne, de most így áll a helyzet. Azt hiszem, Benji-vel azért jó barátok maradnak..."

Vanessa tagadta, hogy a szakításhoz köze lenne Stavros Niarchos-nak, Paris görög származású ex-kedvesének, akivel a napokban együtt szórakozott Miami-ban a sztár.

"Nem keveredett ebbe a dologba senki más - mondta. - Paris és Benji kitartóak és hűségesek voltak egymáshoz. Én Paris-zel voltam Miamiban, Stavros odajött az asztalunkhoz, és ők ketten nagyjából két percet beszélgettek egymással. Baráti csevegés volt, nem volt szó romantikázásról..." - állítja a lány.

Miss Hilton állítólag nagyon letört a szakítás miatt. Vanessa szerint azt remélte, Benji-vel majd minden más lesz.

"Madden úgy rajongta körül, mint egy hercegnőt. Nagyon lovagias volt vele, hatalmas szíve van és Paris nagyon szerette őt. Talán később, a jövőben még megpróbálják újra együtt, de jelenleg elég különbözőek az elképzeléseik"
- fogalmazott Paris Hilton barátnője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.