A hotelörökösnő a görög srácé lett?

Ciki fotók! Paris-t rajtakapták, amint exével enyeleg...

Hoppá - Annak ellenére, hogy Paris Hilton válltig bizonygatja, ő bizony most is szerelmes a párjába, elég meghökkentően viselkedett egy partin Miami-ban...

Paris exbarátjával, Stavros-szal enyelgett Miami-ban! képgaléria

2008.11.18 12:18ma.hu

Ahogyan rég, Paris Hilton egyedül vágott neki az éjszakának a minap Miami-ban - Kedvese, a Good Charlotte zenekar frontembere, Benji Madden nem volt a környéken, a hírek szerint éppen New York-ban lépett fel...

Nem sokkal később Paris-t a lesifotósok egy buliban látták viszont, ahol nem a párja, hanem egy korábbról ismerős arc mellett horgonyzott le.

Nem más volt ez, mint Paris régi szerelme, a görög származású Stavros Niarchos - adta hírül a Star magazin.

Paris a párjával - Benji Madden mit szól mindehhez?

A lap szerint ahhoz képest, hogy Miss Hilton mostanság is gyakran hangoztatta, hogy hűséges a barátjához, a partin úgy viselkedett, mint egy könnyűvérű nőcske.

Egy jelenlevő a Star-nak azt mondta, Paris és Stavros állandóan egymás közelében voltak. Aztán ugyanannál az asztalnál ültek és sugdalóztak egy órán át, majd pedig együtt távoztak!

A szemtanú hozzáfűzte: nem úgy tűnt, mintha a szőke Hilton-lánynak egy percre is megfordult volna a fejében, hogy kedvese van...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.