Latex ruha és bőrcsizma...az örökösnő bedurvult!

Paris Hilton: már csak a bilincs hiányzott

Durván nézett ki Paris Hilton legújabb kollekciójában! Már csak egy dögös bilincs hiányzott, hogy teljes legyen Paris Hilton szerelése a Los Angeles-i Pussycat Dolls Lounge megnyitóján.

Latex és bőr...vadul a szexis, szőke Paris Hilton! képgaléria

2008.11.25 15:00ma.hu
Fotó: Sun Online

Az örökösnő ugyanis rendőrnek öltözött a jeles esemény alkalmából. Persze nem mezei járőr csajnak. 

Fekete PVC ruhába burkolta testét, vagyis testének combközéptől a dekoltázsáig tartó részét. Mindehhez rendőr kalapot nyomott a fejébe, és az összképet élénken virító vörös rúzzsal koronázta meg. Talán azt reméli, hogy a már-már pornográf rendőr jelmez újra összehozza Benji Maddennel. 

A pár nemrégiben ugyanis szakított, de Paris részéről mintha még nem lenne lejátszott a meccs. 

Szeretem Benjit. Fantasztikus ember, a legjobb barátom, és mindig nagyon rendes és lojális volt velem. Szoros szálak kötnek minket össze, és majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Még mindig szerelmes vagyok belé.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.