Vilmos herceg veszélyben- Paris nyomul!

Nagyravágyó Miss Hilton! Már a brit trónra hajt...

A botrányhős örökösnő a királyi család tagja szeretne lenni! Miss Hilton nem elégedett, hogy csupán szállodalánc örökösként tartja számon őt a világ.

Meddig tud ellenállni Vilmos a szexi Parisnak? képgaléria

2008.11.17 16:00ma.hu
Ajaj! Méltó lenne Paris a hercegnői címre?

Paris Hilton elmondása szerint ő lenne a legboldogabb, ha legalább egyszer randizhatna úgy igazán szeretett Hercegével. Paris minden eszközt bevetve építi új életét a szigetországban - annak ellenére, hogy állítása szerint boldog párkapcsolatban él a Good Charlotte zenekar gitárosával, Benji Maddennel

Ahogy azt korábban írtuk, Paris sok időt tölt mostanában az Egyesült Királyságban, hiszen ott forgatják új valóságshow-ját. Rengeteg befolyásos emberrel kötött már barátságot ottléte során, de kiemelte Harry herceg szerelmét, Chelsy Davy-t, akiről csak pozitív véleménye volt .

Paris és mostani szerelme...de meddig?

Hilton kisasszony kijelentette: bár szívesen randizgatna Vilmos herceggel, erkölcs is van a világon, így kikötötte, hogy amíg Anglia hercege nem lesz facér, addig egy ujjal sem ér hozzá, kezdeményezni meg pláne nem fog - ennek némileg ellentmond az a pár héttel ezelőtt megejtett buli, ahol Paris nyilvánosan flörtölt Lady Di idősebbik fiával.
 
"Több mint boldog lennék, ha találkozhatnék az én Hercegemmel. Nemrégiben láttam egy véget nem érő pillanatra, és alig hittem a szememnek. Még mindig a hatása alatt vagyok. Csodálatos, szexi és egyben ártatlanul tüzes volt" - áradozott Paris egy brit magazinnak. 

Érthető, hogy a Hilton lányt vonzza a korona, azt viszont át kellene gondolni, milyen kötelezettségekkel is jár az ősi rang viselése... 

Az áhított angol trónörökös egyébként lassan már öt éve Kate Middletonnal jár, akit a királyi család hercegnőként tart számon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.