Hatalmas hátsó, fehérben

Ciki fotók: Csúnyán megnőtt Kim Kardashian feneke!

Szegény Kim! A csinos fekete hajú lányt már nem egyszer érte kritika méretes hátsója miatt. Ki tudja, zavarja-e a dolog, annyira biztosan nem, hogy ne hófehérben mutogassa azt.

Kim Kardashian feneke egy kissé megnőtt.. képgaléria

2010.07.13 14:30ma.hu

Ismét Kim Kardashian-on köszörüli a nyelvét néhány bulvároldal - Az egykori valóságshow-hős nagyon szemrevaló hölgyemény, de sajnos hátsójának méretéből évek óta nem tud jelentősen lefaragni.

Nem szégyelli a hátsóját Kim

A minap tetőtől-talpig testhez simuló, fehér szerelésben jelent meg a Bullrun Live Rally-n, amely minden idomot bőven kihangsúlyozott.

Azt is, amit nem kellett volna...

Megértjük, hogy az eseményhez illő ruhában szeretett volna parádézni, de talán többet kellett volna időzni a tükör előtt.

Hiába igyekezett Kim szexi magassarkúval ellensúlyozni a hatást, a fenék nagy maradt, amit talán előnyösebb lett volna valami fekete, vagy legalábbis sötét alsóba rejteni.

A fekete szépséget egyébként szemmel láthatóan nem hozza zavarba a dolog - nemrég véletlenül félig letolt bikinialsóval kapták lencsevégre.

Kim Kardashian lesz Lara Croft?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.