Két görögdinnye és egy kivillanó fenék...

Izgalmas képek: Letolt bikinivel mászkált Kim Kardashian

A tagadhatatlanul formás egykori valóságshow-hős a kelleténél némileg többet villantott testéből - Kim Kardashian-nak ezúttal nemcsak dögös kebleit, de fenekét is megcsodálhatjuk...

Kim Kardashian popója kilógott a bikiniből! képgaléria

2010.06.16 19:30ma.hu

Volt idő, amikor nem szívesen mutogatta a hátsóját Kim Kardashian - két évvel ezelőtt igencsak felszedett popóra pár kilót, de a felesleget mára szinte teljesen leadta.

Szerencsére így is formás fenékkel büszkélkedhet, tökéletes idomait pedig szexi, leopárdmintás fürdőruhába bújtatta a minap, amikor a strandot élvezte Miami-ban.

A csinos Kim keblei valósággal feszülnek a melltartóban - izgató látványt nyújtanak, különösen, ha hátulról is szemrevételezzük Kardashian-t: a helyes kis bikinialsóból alaposan kilógott a szépség feneke!

Kim szemmel láthatóan nem észlelte a bakit, ellentétben a lesben álló fotósokkal.

A fekete hajú szépség egyébként nemcsak modellként, színésznőként és üzletasszonyként is kipróbálta már magát.

Leginkább a Kardashian-lányokkal forgatott valóságshow-ból ismerték meg a nevét. Kimnek ugyanis két lánytestvére van.

Kim Kardashian egyszál melltartóban cicázik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.