Tizenegyedszer lesz címlaplány!

Képekben Pamela Playboy-történelme - Nem tetszik neki a teste, ezért vetkőzik 43 évesen?

Újra a nyuszis magazin címoldalán pózol az egykori bombázó Baywatch-kedvenc! Pamela Anderson teszi ezt annak ellenére, hogy állítólag nem elégedett a testével.

Pamela Anderson a Playboy-ban az évek során! képgaléria

2010.10.25 12:29ma.hu - Fotó: WireImage

Szép eredmény - Pamela Anderson hamarosan tizenegyedik alkalommal dobja le ruháit a Playboy kedvéért.

Az egykor a Baywatch őrjítően formás vízimentőjeként megismert színésznő mindig készségesen vetkőzött, ha erre felkérést kapott.

További erotikus fotók! - Pamela a Playboy 1989-es címlapján

Nem egy szégyenlős fajta, a Playboy atyja, Hugh Hefner születésnapján például anyaszült meztelenül szolgálta fel az ünnepeltnek a tortát... Ami a legérdekesebb az egészben: Pamelának nem túlzottan tetszik a saját teste.

Igaz, számos plasztikai műtéten van túl, és a keble némileg furcsa látványt nyújt emiatt. Hepehupás, szemmel láthatóan "rendbe kéne rakni". Tagadhatatlan azonban, a szőkeség most is bombázó.

Saját bevallása szerint azonban nem önimádatát bizonygatja a pózolással - hanem azon próbál úrrá lenni, hogy nem elégedett a testével...

Legújabb fotósorozatával mindenesetre igazi csúcstartó lenne, hiszen rajta kívül senki sem pózolt még ennyiszer az amerikai nyuszis magazin címlapján. 1989-ben szerepelt Pamela először náluk.

A férfimagazin januárban rukkolna elő az újabb Anderson-os címlappal. Kérdés, milyen újdonsággal szolgálna. Állítólag az új fotók a La Dolce Vita című film hangulatában készülnek majd.

Pamela Anderson és a telefonszex...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.