Borsos árú fejlesztést népszerűsít a bombázó

Dögös fotók - Heti negyedmilliót kereshet a sárvári Pamela Anderson

Három milliárd forintos uniós fejlesztést kell reklámoznia az ország legjobban fizetett úszómesternőjének - Ő egy hét alatt 250.000 forintot fog keresni.

Fotók 18 éven felülieknek: Pamela Anderson a Playboy-ban képgaléria

2010.08.11 10:29OS

Az állást az kaphatja meg, aki jelentkezik a sárvári fürdő nem mindennapi álláshirdetésére és részt vesz augusztus 19-én a versenyen.

A magyar Baywatch-állás tulajdonosának nemcsak úszni kell tudnia, hanem csinosnak, okosnak is kell lennie. Ráadásul tisztában kell lennie azokkal az uniós beruházásokkal, amelyek most a fürdőben zajlanak.

Ezekről kell "kiselőadást" tartania azoknak, akik a strandolás mellett kíváncsiak arra is, hogy milyen változások lesznek a közel 3 milliárdos beruházásnak köszönhetően.

Arról, hogy ki kapja meg a munkát, egy speciális "szépségversenyen" dönt a zsűri, amelynek elnöke Horváth Éva műsorvezető lesz. A győztes a negyedmilliós fizetés mellett a Thermál Hotel Pelikánban fog lakni és a Pannónia Étteremben fog étkezni.

A sárvári Baywatch-lány munkaköri leírásában szerepel, hogy figyelemmel kell kísérnie a fürdőbe érkező turisták viselkedését a vízben és medencék körül egyaránt, probléma esetén értesítenie kell az illetékeseket (állandó úszómesterek, orvos, takarítószemélyzet).

Az elsőként tavaly meghirdetett versenyre közel százan jelentkeztek, idén legalább ennyi érdeklődőre számítanak a szervezők.

Ugyanakkor remélik, hogy idén a remek szónoki képességgel rendelkezők lesznek többségben, hiszen a nyertesnek egy uniós fejlesztéssel kapcsolatos szöveget is be kell tanulnia.

Elhagyott kutyákon segít Pamela!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.