Hová lett a szexi Baywatch-baba?

Fotók: Mi a bibi? Pamela Anderson kissé legatyásodott!

Ki ne emlékezne a dögös, piros úszódresszben domborító Pamela Andersonra? - Aki odavolt érte, annak bizonyára csalódást okoz, hogy fest mostanság a színésznő.

Pamela Anderson kissé legatyásodott! képgaléria

2009.01.15 10:40ma.hu

Pamela Anderson nem igazán ad magára - legalábbis manapság. Nem úgy néz ki, hogy a Baywatch egykori sztárját a hétköznapokon foglalkoztatná, hogyan mutatkozik az utcán.

Valószínűleg ez lehet a színésznő kedvenc lezser összeállítása, hiszen a fehér póló rövid nacival már meglehetősen elnyűttnek tűnik, s Pamela arra sem veszi a fáradtságot, hogy fehérre cserélje a kínosan átlátszó fekete melltartóját. És hogy mit keres a lábán a rövidnadrághoz a csizma, főleg nyári melegben...?

Ez sem volt a legjobb választás...

Arról nem is beszélve, hogy smink nélkül és rendezetlen frizurával egyébként is kissé fura a színésznő - de öltözködése annál inkább...

Persze nem ez az első eset, hogy Anderson meghökkenti környezetét - Nemrég a színpadon okozott mulattató perceket a közönségnek, amikor úgy vélte, kiválóan mutat majd a csillogó-villogó dresszben az illuzionista Hans Klok show-ján...

Pamela ugyanis, akárhogy is nézzük, már nem húszéves, s ennek nyoma is van az alakján. Az igencsak szűkre szabott ruci mindenesetre nem állt a legjobban rajta, enyhén fogalmazva. Jobban tette volna, ha nem gyömöszöli magát bele.

Korábban egy kiállításmegnyitón követték meghökkent tekintetek, Anderson ugyanis olyan ruhában jelent meg a rendezvényen és az azt követő partin, hogy alsójáról nem lehetett eldönteni, nadrág vagy csupán egy bugyi van-e rajta...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.