Alaposan berúgott a szexbomba

Kóc és nedves keblek - Mocsok részegen kapták le Pamela Anderson-t

Nincs valami jó színben a Baywatch egykori sztárja - A szőke színésznőt a napokban egy hollywood-i bárból kijövet kapták lencsevégre, teljesen "elázott" állapotban.

Részegen és kócosan tántorgott Pamela Anderson! képgaléria

2010.04.08 11:30ma.hu

A minap hajnalban fotózták le Pamela Anderson-t Hollywood-ban, egy szórakozóhely kijáratában, meglehetősen kínos szituációban.

Ijesztően mutatott, ráadásul egy olyan simulós miniruhában feszített, melyben alaposan kirajzolódtak híresen dús keblei. Környéküket nedves foltok tarkították...

Valószínűleg nem két fiának igyekezett szendvicset készíteni az iskolába a hajnali hazaérkezés után. Pamela rettentően megviselt, kócos és rendezetlen volt, valamit szemmel láthatóan részeg.

A színésznőt támogatni kellett, nem is egy, hanem két férfi segítségére szorult...

Az egykori szexbombáról mostanság nem ritkán születnek kellemetlen felvételek - Anderson-t többször is érte kritika, amiért nem áll távol tőle a magamutogatás még túl a negyvenen sem.

Meztelenül, természetesen. Mert Pamela egyetlen alkalmat sem hagyna ki, ahol közszemlére teheti figyelemreméltó idomait, vagy félig pucér hátsóját. Noha ezzel már Hans Klok bűvész show-jában sem aratott osztatlan sikert.

Pamela Anderson, a libidórakéta!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.