Pókeradósságai miatt házát is elvesztheti!

Megalázó helyzetben: Pamela Anderson pénzért szexel?

Az utóbbi időben többször hallhattunk az egykori Baywatch-sztár komoly anyagi gondjairól - Az azonban megdöbbentő, hogy Pamela Anderson állítólag még a testét is odaadja a boldogulásért...

Nem csoda: részegen és kócosan tántorgott Pamela Anderson! képgaléria

2010.04.22 11:40ma.hu

Pamela Anderson-nak tetemes adósságai vannak - írták meg a lapok a közelmúltban. Állítólag közel 500 ezer dollárral - 97,3 millió forintnyi összeggel - fizetett kevesebb adót, mint kellett volna.

A szőke bombázó is szerepel ugyanis a kaliforniai adóhatóság két hete közzétett listáján, azok között, akik több mint százezer dollárral tartoznak.

A problémát állítólag csak tetőzi, hogy Pamela gyakran pókerezik, amire jelentős összegeket vert el.

Mostanra olyan súlyos helyzetbe került, hogy az utóbbi időben számára megalázó és nem éppen hozzá illő munkákat is elvállal, csak hogy valamiből megéljen két fiával együtt. A hírek szerint kölcsönöket is kért.

Nemrég pedig egy nyilatkozatában elárulta, hogy válásuk után is lefeküdt korábbi férjével, Rick Salomon-nal, hogy a kártyaadósságait megadhassa.

Ha pedig Pamela nem fizeti ki a fent említett félmillió dollárt, még az otthonát is elveheti tőle az adóhaság...

Nem a mellével hódít Pamela!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.