Buja lány, buja növényzetben

Vérforraló képek: Mindenét megmutatta a mexikói Romina!

A mexikói sorozat-sztárok erotikus képeiből nem lehet kifogyni - Romina Aranzola azonban egyike azoknak a latin szépségeknek, akikről eddig nem sok aktfotó jelent meg. Mindjárt meglátjuk, milyen kár.

Erotikus képekben a gyönyörű mexikói Romina Aranzola! képgaléria

2010.12.15 06:29ma.hu

A gyönyörű vonásokkal, gesztenyebarna, hosszú hajjal, igéző tekintettel és persze fantasztikus idomokkal megáldott Romina Aranzola szintén színésznő, de modellként is keresi kenyerét Mexikóban.

További erotikus fotók a képre kattintva!

A veracruz-i szépség most a Playboy decemberi számában mutatja meg kendőzetlenül vérforraló formáit, nem kevésbé vágykeltő, buja környezetben.

A vízparton és a növények közt, félhomályban meztelenül pózoló, 24 éves Romina - a férfiak legnagyobb örömére - semmit sem takart el magából.

A művészi fotókon hol ingerlő kebleire, hol pedig tökéletes teste alsó részére helyeződik a hangsúly.

Valljuk be, nem győzzük kapkodni a fejünket, hiszen mindkét látvány lenyűgöző!

Hoppá: erotikus jelenetben a szép magyar színésznő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.