Maga alá gyűrte lábát a Pa-dö-dő sztárja

Lang Györgyi lába több helyen eltört - és nem érzett semmit

Elég volt egy rossz mozdulat, és a Pa-dö-dő énekesnőjét kórházba kellett vinni - Lang Györgyi lába több helyen eltörött. Ő mégsem érzett fájdalmat!

2010.07.16 09:30ma.hu - Fotó: kiskegyed.hu

Szerencsétlen balesettel kell megküzdenie Lang Györgyinek - a tolószékbe kényszerült énekesnő fodrásznál volt, amikor át akart ülni abból a fejmosó székbe, de elvétette a mozdulatot. Leesett a padlóra, és maga alá gyűrte a lábát.

Lehet, hogy más el is ájult volna, de ő nem érzett fájdalmat. Csupán a többiek rémült arckifejezéséből látta, hogy nagy baj lehet. Az énekesnőt kórházba szállították, kiderült, több helyen is eltört a lába - de nem engedte, hogy a törött csontokat megoperálják. Sőt, azt akarta: engedjék haza. Otthonában, sínbe tett lábbal gyógyul.

Mint mondta, pihentetnie kell, de a koncerteket nem mondja le. Felpolcolt lábbal énekel, de a közönséget nem hagyja cserben - adta hírül a Meglepetés magazin.

A Pa-dö-dő sztárja közel két évvel ezelőtt észlelte, hogy betegsége jelentős mértékben romlott. Mint elmondta, valójában 25 évvel ezelőtt kezdődött, de a helyzet csak mostanra változott meg drámai mértékben.

Györgyi szklerózis multiplexben szenved, amelyet a mai orvostudomány nem tud gyógyítani. Ő azonban pozitívan áll a dolgokhoz, úgy véli, az már fél gyógyulás. Rémisztően hangzik ugyan az egész, de ő hisz abban, hogy a természetgyógyászat segítségével javulhat az állapota.

Az énekesnő ugyan nem tud jól járni és egyensúlyproblémákkal küzd, de ennek ellenére nem sok koncert volt, amit lemondott volna. Véleménye szerint igyekszik úgy élni, mint a betegség rosszabbodása előtt - annyi a különbség, hogy segítségre szorul a mozgásban.

Örül azonban annak, hogy mindenki mellette áll, Pa-dö-dős társa és barátnője, Falusi Mariann, édesanyja, édesapja, de az egész a zenekar, a táncosok és a vokálosok is.

Kezd visszatérni az élet Lang Györgyi lábaiba!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.