Csalók áldozata lett a beteg énekesnő

Lang Györgyi bevallotta: Átverték...

Lang Györgyi az okos sztárok egyike, mégis belesétált internetes csalók csapdájába.

2010.03.08 19:30Kiskegyed

„Kitöltöttem egy IQ-tesztet az interneten, mert kíváncsi voltam, hogy mennyire okos vagyok. Nem is volt gyanús, hogy ennyire vágom ezt az egészet... Aztán mikor kész lettem, közölte velem a masina, hogy nyomjam meg az igen gombot, és ő elküldi nekem az eredményt. Azt persze nem mondta, hogy ettől a pillanattól, ha kérek, ha nem, kapok különböző csengőhangokat. És a kéretlen cuccokért minden alkalommal 500 forintot számolnak fel. Az eredményt sem kaptam, csak küldtek egy SMS-t – gondolom 500-ért –, hol nézhetem meg, ha érdekel. Alig győztem lemondani a szolgáltatást"- nyilatkozta a Kiskegyednek Lang Györgyi énekes-színésznő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.