"Nem érdekel sem a lista, sem az APEH"

Lang Györgyinek bérelt helye van az adóslistán

Újra nyilvánosságra hozta adóslistáját az adóhatóság - Úgy tűnik, a Pa-dö-dő énekesnőjének még mindig nem sikerült befizetnie a pénzt, amivel tartozik.

2009.10.30 08:30ma.hu

Azok az emberek szerepelnek a "szégyenlistán", akiknek az adóhatóságnál nyilvántartott, 180 napon keresztül folyamatosan fennálló, tízmillió forintot meghaladó adótartozásuk van. Jelen esetben a 2009. szeptember 30-i állapotot tükrözik az adatok.

A Pa-dö-dő énekesnőjének, Lang Györgyinek a nevét is lajstromba vették, ami azt jelenti, hogy több mint tízmillió forinttal tartozik az államkasszának.

A sztár most csak annyit mondott az érdeklődésre: nem érdekli sem az adóslista, sem pedig az APEH - adta hírül a Napi Ász.

A Pa-dö-dő sztárjának neve legutóbb akkor merült fel az APEH adóslistája kapcsán, amikor a hatóság március végén közzétette a listáját.

Lang Györgyi akkor is szerepelt a nyilvános lajstromban, ami arról árulkodott, hogy adóssága több, mint tízmillió forint.

R. Bakonyi Ágnes, az APEH szóvivője akkor érdeklődésre elmondta, hogy a pontos összeg adótitok és az is, miből áll ez össze.

Hozzátette: az értesítés és fizetési felszólítás után a hatóság végrehajtási eljárást indíthat.

Ha az adózó ezzel nem ért egyet, fellebbezhet vagy bíróágra mehet, és ezzel éveket nyer.

Lang Györgyi a "szégyenlistát" illetően csak annyit kívánt mondani, tisztában van azzal, hogy évek óta szerepel rajta.

Lang Györgyi húsz év után is tud újat mutatni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.