Rengeteg függősége van Györgyinek

Lang Györgyi: "Kizártnak tartom, hogy elsőre valakinek is ízlik..."

Azért jó józannak lenni, mert ura vagy a saját tetteidnek, másnap nem szégyelled magad semmiért, és nem kell gyógyszereket bevenni, hogy ne legyél rosszul - nyilatkozta Lang Györgyi a Sztárportréban!

2009.03.22 09:08Sztárportré

Nem ittam meg: Szerepeltem az egyik kereskedelmi tévének a vacsora műsorában, és meg voltak rám sértődve, hogy én nem iszom. Azt mondták: Na, csak ezt az egy kupicát idd meg. Nem ittam meg. Hogyha nekem volna gyerekem, nem tudom, hogyan küszöbölném ki neki azt az élményt, hogy kipróbálja, hogy nagyon berúgjon, nagyon másnapos legyen, és azt mondja: Jézusom, soha többet nem iszom.

Kizártnak tartom, hogy elsőre valakinek is ízlik. Én ahány dohányos, vagy ivós barátommal beszéltem, mindegyik azt mondta, hogy először fú de rossz, de legyőztem magam és most már jó. Én nem akartam magam legyőzni, hogy majd jó legyen. Mázlim volt magammal.


Van nyerő automatám otthon... Ha úgy vesszük, nekem is rengeteg függőségem van, csak ezek ártatlanok, ártalmatlanok. Mert az, hogy gyűjtök ezt, gyűjtök azt, végül is függőség. Az, hogy egy kis rongyot morzsolgatok a kezemben, függőség. Van egy üdítőital gyűjtő szenvedélyem, most a teheneket is gyűjtöm, és játékgép függőségem is van. Van nyerő automatám otthon, amibe én rakom bele kulccsal a pénzt, és ha elvesztem, újra bekulcsolom. Nyomkodom otthon a gépet, cseresznye, cseresznye, eper, és nagyon boldog vagyok, amikor kijön.

Egy kicsit eszembe jut, hogy de kár, hogy nem igazi pénzzel játszom igazi helyen, de hogyha összeadom, akkor azért még mindig jobban jártam. Lehet vele veszíteni rendesen. Például mi Mariannal, szoktunk menni Las Vegas-ba, és én soha az életben nem nyerek. Mari meg odaül egy géphez és biztos, hogy nyer.

Azért jó józannak lenni, mert ura vagy a saját tetteidnek, másnap nem szégyelled magad semmiért, és nem kell gyógyszereket bevenni, hogy ne legyél rosszul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.