Medveczky Ilona magát alakítaná

Lang Györgyi tolókocsis nagynéni lenne

Nemcsak amatőrök, ismert művészek is látnak fantáziát a népszerű szappanoperában - Lang Györgyi, Medveczky Ilona, Győzike, Némedi Mari is beajánlotta már magát a Barátok köztbe.

Ők valóban szerepeltek a Barátok köztben - de most főztek! képgaléria

2009.01.12 07:40ma.hu

Győzike okozott legutóbb nagy meglepetést, hogy közölte, szívesen kipróbálná magát a Barátok köztben - Majd jöttek a többiek is. Medveczky Ilona kifejtette, szerinte sokat nyerne szerepeltetésével a sorozat. Lang Györgyi korábban árulta el, eljátszana egy tolókocsis a szappanoperában; neki komoly színésznői előélete is van.

Némedi Mari
színésznő élettársával Terry Black-el és két gyermekével szerepelne a sorozatban. Böjte Piros, a Barátok közt szóvivője elmondta: a produkció dönti el, ki, mikor és milyen szerepet játszik a sorozatban, de a Barátok köztben bármi megtörténhet - adta hírül a Napi Ász.

A népszerű sorozatban a kezdetek óta rengeteg változás történt - nemcsak évek óta jelenlevő karakterek tűntek el és jöttek újak, de olyan is előfordult, hogy visszatért egy-egy szereplő.

Nem egy ismert arc is feltűnt a Mátyás király téren - Zenészek, sportolók, színészek ugrottak be egy-egy epizód erejáig a sorozatba.

Akadt, aki önmagát alakította és olyan is, aki egy teljesen eltérő karaktert formált meg. Nyertes Zsuzsa például utcalányként bukkant fel a történetben, a csinos Dukai Reginának a sorozatbeli Zsófit - Kiss Ramónát - kellett féltékennyé tennie, és csábító hölgyeményként toppant be.

Megfordult a sorozatban Gyurta Dani, aki magát alakította, nyolc éve pedig Kovács Kokó István is tiszteletét tette a történetben.

De megjelent egy epizódban Garamvölgyi László is, akinek szintén saját magát kellett adnia - a rendőrségi szóvivőnek nagyon tetszett a forgatás.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.