A természetgyógyászat talán még segíthet?

Lang Györgyi becézi szörnyű betegségét és reménykedik

A Pa-Dö-Dö énekesének betegsége még 25 évvel kezdődött, de csak mostanra romlott így el a helyzet - Lang Györgyi önbizalommal és sugárzó örömmel tele, kerekesszékben nyilatkozott az internetes sztártévének betegségéről, a szklerózis multiplexről, amit Ő csak szklerának becézget.

2010.02.22 14:30Tabu tv

Lang Györgyi betegségét a mai orvostudomány nem tudja gyógyítani - Ő viszont hisz abban, hogy természetgyógyászok segítségével még rendbe jöhet.

"Olyan rémisztően hangzik, hogy szklerózis multplex, ezért én csak szklerának hívom. Szerintem a pozitív hozzáállás egy fél gyógyulás. Egy pillanatig sem gondolkodtam azon, hogy mi lesz velem, és hogy úristen, ez egy halálos betegség!" - meséli a tabutv.hu riporterének Lang Györgyi, akivel a Frizbi Hajdú Péterrel felvételén beszélgetett a Tabu tv.

Lang Györgyi a mai napig meglepően életvidám, és játékos hangulatú, amit talán annak is köszönhet, hogy nagyon sokan mellette állnak a mindennapokban.

"A zenekar, a táncosok, a vokálosok, a Mari, anyukám, apukám. Mindenki mellettem áll! Az orvosok szerint ez a betegség jelenleg nem gyógyítható, de a természetgyógyászok mást mondanak, és én is mást mondok" - ecsetelte a tabutv.hu-nak betegségét a Pa-Dö-Dö énekese.

"Az ember nem tud jól járni és egyensúlyproblémái vannak. Ezek jelentkeznek nálam. Ennek ellenére nem volt koncert, amit lemondtunk volna, és a napjaim is úgy telnek, mint előtte. Annyi a különbség, hogy nem úgy megyek ki a lakásból, vagy az autóba, mint eddig, hanem valaki kitol!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Lang Györgyi, akinek két állandó segítsége is van, aki majdnem a nap 24 órájában mellette állnak.

Lang Györgyi: Nagyon szájba vágott az APEH!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.