"Nem félek - maximum kiborítanak a székemből!"

Lang Györgyinek beszólnak: megérdemelted, dagadt rohadék!

Kemény támadások érik az énekesnőt, mióta vállalja politikai nézeteit - erről és kerekesszékben töltött életéről is vallott Lang Györgyi Hajdú Péter műsorának felvételén.

2010.02.18 15:15

Huszonöt éve tünetmentes volt, majd kénytelen volt kerekesszékbe ülni az életvidám, mindig pörgő énekesnő - Lang Györgyit gyógyíthatatlan betegség, szklerózis multiplex kényszerítette ebbe a helyzetbe. Emellett kemény gondokkal kell szembesülnie. Állítja: nincs tartozása az APEH felé, csak az egy "rohadék cég, és ők nem így látják" - fogalmazott Györgyi Hajdú Péter Frizbijében - írja a Napi Ász.

Az énekesnő elmondta: pár éve megkérte egy ismerőse, szerezzen neki kölcsön egy kalap pénzt. Ő közvetített közte és egy külföldi férfi közt. Rendben vissza is fizette az illető a tartozást, amit ő továbbított a kölcsönző fél felé.

Az adóhatóság ekkor lépett közbe, és vizsgálta a kölcsönkérő illetőt. Szinte mindent elhittek, csak azt nem, hogy Györgyi visszaadta a pénzt a hitelezőnek, derült ki az Frizbi felvételén - adta hírül a Napi Ász.

A sztár azt is elmesélte, hogy gyakorlatilag rokkantnyugdíjas, ezért telefonokkal seftel, de sok mással is foglalkozik - ebből él, és úgy érzi, méltatlanul került ki a média látóköréből - árulta el Hajdú Péternek.

Lang Györgyi úgy véli, még Frei Tamással is elment volna Afrikába, de az a gond, hogy a "szerkesztőknek nem terjed túl az agyuk Dammak Jázminnál és a szilikonos macáknál".

Az énekesnő azt mondta: nem tudja, a széke miatt van-e, de gyakorlatilag kirúgták őket mindenhonnan - írja a Napi Ász. A Pa-dö-dő sztárja azt sem rejtette véka alá: sokszor megitták már a levét Falusi Mariannal, hogy kiálltak politikai nézeteik mellett.

Ahová fodrászhoz jár, arra van szerinte "a náci párt háza", amelynek környékén mindig rajzolnak a kocsijára valamit, vagy csak egyszerűen leköpik. De volt olyan is, hogy amikor átült a székébe, odakiabáltak neki: "Megérdemelted, te dagadt rohadék!"

Lang Györgyi beismerte: mindez eléggé szíven üti. Visszaszól, és bizony gusztustalan szavakat is használ. Nem fél, mert maximum kiborítják a székéből, fogalmazott az énekesnő Hajdú Péter műsorában, mely egyébként vasárnap este kerül adásba a TV2-őn -adta hírül a Napi Ász.

Lang Györgyi becézgeti a szörnyű kórt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.