Afrikában nem tiltják a nyilvános szexet

Pákó a tengerparton szeretkezne

Egyiptomba készül a csokibőrű énekes, de nemcsak a piramisokra kíváncsi, hanem romantikus éjszakákat is tervez kedvesével, mégpedig a szabad ég alatt. Az afrikai törvények nem tiltják a szexet nyilvános helyen.

2010.07.13 18:00tabu.tv

Épphogy hazatértek Tunéziából, már a következő nyaralást tervezi Fekete Pákó, az úticél ezúttal Egyiptom, ahova nemcsak kedvesével menne, hanem már közös kisfiukat is magukkal viszik.

A Tabu TV-nek adott interjújában elmondta, nagyon megfogta őket az afrikai világ, az ottani kultúra, a táncok, a hagyományok, és ezért szeretnének újra visszatérni.

A szeptemberi pihenés alatt viszont nem sokat járkálnának, a nagy melegben inkább a tengerparti homokot választják, ahol ellazulva szeretkezhetnek, de a kicsiről is jó előre gondoskodnak, direkt visznek magukkal babysittert.

„Nem szabad, hogy a gyerek ezt lássa, ilyenkor elviszi a babysitter, elsétálgat vele valamerre” – felelte a kérdésre. A rendőröktől se félnek, mert mint mondta: „nem pornót forgatunk, egy jó szeretkezésért nem fognak meg”.

A csillagos ég alatt feltölthetnék a kapcsolatot és jobban megismerhetnék egymást – tette hozzá az énekes-rapper.

Tudj meg többet Pákó dolgairól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.