"Itt van a drogos csoki!"

Nyugtatókon él - Pákót színpadról rángatták le a rendőrök

Pokollá változott a nigériai énekes élete, mióta neve felmerült a Stohl-üggyel kapcsolatban - Fekete Pákóról és párjáról azt állították: mindketten drogoznak, ezért akár el is vehetik tőlük fiukat. Nyugtatókon élnek.

2010.07.01 14:30

Két hónappal ezelőtt kezdődött Pákó feltételezett drogügye - Egy diszkóban tartott razzia során őt is drogtesztre vitték. Az énekes elmondta, a rendőrök a színpadról szedték le, nagyon megalázó helyzet volt, majd a nem létező drogozási szokásairól faggatták. Több fiatalhoz hasonlóan drogtesztet végeztek rajta, átkutatták autóját. Nem találtak semmit, a tesztje is negatív lett - mondta a Terefere magazinnak Pákó.

A rendőrség sem cáfolni, sem megerősíteni nem hajlandó a "didikirály" által elmondottakat - írja a lap.

Nem sokkal később már olyan hírek láttak napvilágot, hogy nigériai banda terjeszti hazánkban a kábítószert, és kapcsolatban állnak Stohl Andrással is, aki, mint ismeretes, drogos befolyásoltság alatt és ittasan okozott május elején balesetet.

Pákó a Tereferében leszögezte: Stohl-lal csupán a Reggeli műsorában találkozott, telefonon sem tartották a kapcsolatot. Ő maga sosem élt a droggal, és nem is terjeszti.

Nagyon megviseli lelkileg és fizikailag, hogy nevét kapcsolatba hozták ezzel az egész üggyel, a címlapokon drogosnak állítják be. Párja, Ágica is sokat sír. Hívogatják őket a családtagok, ismerősök, sőt megállítják őket az utcán, hogy az igazság felől érdeklődjenek. A háta mögött összesúgnak: "Itt van a drogos csoki!" - panaszolta a lapban az énekes.

A feszültséget alig tudják már elviselni, Pákó és Ágica is nyugtatókat szed. A didikirály elmondta: érti ő a viccet, lehet poénkodni, de ez már nagyon sok, nem tűri, hogy családját is belerángassák ilyen kínos ügyekbe.

Gyermeküket sem veheti el senki. Miért tennék, hiszen a lehető legjobb körülményeket biztosítják a kis Bencének - mondta Pákó a Terefere magazinban.

A nigériai sztár leszögezte, helyreigazítást kér minden, róla valótlanságokat megjelentető laptól, ha nem tesznek eleget kérésének, akkor pedig mindenkit beperel becsületsértésért és rágalmazásért.

Közös drogügyek? Tudja meg, mi jelent meg Stohl-lal és Pákóval kapcsolatban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.