Mit keresett a rendőrségen?

Kínos razzia: Pozitív vagy negatív lett Pákó drogtesztje?

Beismerte a nigériai származású énekes, hogy debreceni drograzzia során több órán át hallgatta ki őt is a rendőrség, de a drogtesztje negatív lett - A kapitányság tájékoztatása szerint azonban csak a pozitív teszttel rendelkezőket hallgatták ki.

2010.04.15 08:30ma.hu

Fekete Pákó egyik napilapnak beszélt nemrég arról, hogy egy debreceni drograzzia résztvevőjévé vált, és a helyszínen drogtesztet is készítettek vele, melynek azonban negatív lett az eredménye. Drogot sem találtak nála, de több órán át tartott a kihallgatása.

A Debreceni Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint azonban csakis olyan személyeket hallgattak ki és kísértek be a kapitányságra, akiknek a drogtesztje pozitív lett. A rendőrség szerint mindegyik előállított személy kábítószerrel való visszaélés vétsége miatt került kihallgatásra gyanúsítottként, szabadlábon védekezhetnek, amíg folyik az eljárás. Így aztán nem tudni, végülis mit keresett Pákó a rendőrségen - írja a Napi Ász.

Fekete Pákónak már volt rossz tapasztalata a kábítószerrel kapcsolatban, igaz, hogy akkor egy csúnya félrelértés áldozata lett. Kis híján bilincsbe verve vezették el a római repülőtérről!

Amikor ugyanis tavalyelőtt a nigériai énekes hazafelé indult az argentin dzsungelből - a Celeb vagyok, ments ki innen forgatása után - nem ugyanazzal a géppel repült, amellyel a társai. Római átszállással érkezett volna Budapestre.

Csakhogy a reptéren zűrbe keveredett. Egy dohányzásra kijelölt helyet keresett, de kézzel-lábbal magyarázott, ez tűnhetett fel a biztonságiaknak. Sokan azt hitték, kéreget, vagy molesztál másokat.

Pákó egyszercsak azt vette észre, hogy rendőrök vették körül, elvitték a vallatószobába, és arról faggatták, drogot csempész-e!

Kábítószernek nézték malária elleni gyógyszereit, üvöltöttek vele, majd közölték, elviszik a kórházba röntgenre, mert biztos lenyelte a drogkapszulákat.

Végül a rendőrök rájöhettek, hogy nem egy maffiózóval van dolguk - elengedték Pákót, aki kis híján a gépét is lekéste az incidens miatt...

Pákó nem ismeri fel a rántott húst, de istenien vasal!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.