Tizenöt évesen már nem volt szűz az énekes

Pákó nem szexelhetett csak úgy ide-oda!

A nigériai származású énekes nagy nőfaló hírében áll - de milyen valójában? Fekete Pákó odahaza és itthon is megpróbált a nigériai szokásoknak megfelelően ismerkedni a nőkkel: hosszú ideig udvarolt és kedveskedett, de ezek után még egy csók is nagy kegynek számított.

2010.01.28 17:30Tabu tv

Fekete Pákó már nagyon régen abbahagyta a csajozást, hiszen boldog családja van, de a tabutv.hu kedvéért most újra felelevenítette a régi sztorikat, már ha voltak.

"Amikor gimiben voltam, még annak idején kezdtem el a csajozást, Nigériában. Nálunk Afrikában teljesen más mint itt, hiszen ott komolyan udvarolni is kell. Ez ott nagyon komoly dolognak számít, és senki sem adhatja oda a szüzességét egy csávónak, csak könnyen. Hosszú udvarlási rendszert alakítottunk ki, mire oda eljut az ember, hogy ágyba visszük a csajt" - meséli a tabutv.hu riporterének a nigériai énekes, aki szerint a csók is nagyon nagy kegynek számított a szülőföldjén.

"Én nem nagyon szoktam csak úgy szexelni, ide-oda! Egy udvarias, kulturált ember vagyok, aki jobban szereti a romantikát. A mostani páromnak is udvaroltam, főztem neki és sokáig ismerkedtünk" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Fekete Pákó, aki szerint a fekete és a fehér lányok is ugyanolyan jók az ágyban.

Az énekes azt is elárulta, hogy 15 évesen vesztette el a szüzességét. És hogy hogyan? A videóból kiderül!

Totálkárosra törte autóját Pákó - tudja meg, mi történt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.