Ilyet se hallottunk még az ünnepről...

Pákó: Nálunk szarság karácsony van

Tény, hogy mindenki másképp éli meg a karácsonyt, de az évek alatt olyan megfogalmazásban még sohasem hallhattuk az ünnepet kommentálni, mint ahogyan a nigériai származású Lapite Oludayo, ismertebb nevén Fekete Pákó tette.

2009.12.28 14:15Tabu tv

Nigériában egy nagy bulinak fogják fel az egész karácsonyt.

"Megyünk a tengerpartra, bulizunk, viszünk egy magnót, erről szól az ottani karácsony" - meséli Fekete Pákó a tabutv.hu riporterének, aki valószínűleg az itteni meghitt hangulatot hiányolta a szülőföldjének karácsonyából, amikor oda nem illő szavakkal illette azt.

"Tudod, nálunk ilyen szarság karácsony van. Szarság. Nem tele, hanem szarság. Az a különbség, hogy itt tele karácsony van, nálunk pedig szarság karácsony van Nigériában" - elemzi hosszan Pákó a Tabu Tv internetes videójában a karácsonyok közti különbséget.

Az épp csatornát váltó Esti Frizbi forgatásán az is kiderült, hogy a nigériai énekes nagyon rosszul van a téltől.

Pákó a Tabu tv kamerája előtt azt is elmondta, ennyi havat még soha életében nem látott, neki ez fura, de csodálatos. Örül annak is, hogy fia, Bence idén lát először fenyőfát és díszeket, számukra fontos, hogy ő is értékelni tudja az ünnepet.

Pákó őszintén megbánt mindent!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.