Szarvas ugrott az énekes elé

Pákó az árokban töltötte a szilvesztert!

Nem volt valami szerencsés óévbúcsúztatója a nigériai énekesnek - Fekete Pákó egy fellépésre sietett autójával szilveszter éjjelén, amikor eléje ugrott egy szarvas, ő pedig az árokban kötött ki.

2010.01.12 14:30ma.hu

Pákó alaposan megjárta a tavalyi év utolsó napján - Fellépésre igyekezett a sötét országúton, amikor nem sokkal Nyíregyháza előtt eléje ugrott egy szarvas. Az énekes a fékbe taposott, és az árokba kormányozta a kocsit. A körülményekhez képest ő megúszta annyival, hogy beverte a fejét a kormányba, és az állatnak sem esett baja.

Ijedten hívogatni kezdte a barátait, de végül apósát érte el. Ő azonnal indulni akart, de Pákó megnyugtatta, hogy csak a hátsó kereke lyukadt ki. Végül egy arra járó autós vontatta ki az útra, és a kerékcsere után az énekes folytathatta útját. Persze a fellépésre csak jelentős késéssel érkezett meg - adta hírül a Napi Ász.

Pákót nem először éri kellemetlenség - A nigériai énekes már nem egyszer került szorult helyzetbe. Tavaly tavasszal kis híján tragédia lett belőle, hogy autója irányíthatatlanná vált az úton.

Defektet kapott ugyanis, és miközben sodródott, lepergett előtte az élete - alig tudta elkerülni, hogy ne a szalagkorlátnak csapódjon. Pákó érthetően kikészülve kászálódott ki a kocsiból, majd felhívta a párját, Ágicát, és elmondta neki, hogy nagyon szereti....

Amióta családja van, Pákó igyekszik még jobban vigyázni magára. Ági és az énekes most várja második közös gyermekét. Másfél éves kisfiuk, Bence után várhatóan a kistestvér is márciusi születésű lesz.

Pákó nagy családban nőtt fel, így álma, hogy neki is több gyermeke legyen. A korábban valóságos botrányhősként élő "didikirály" példás apuka lett.

Párját minden vizsgálatra elkísérte fiuk születése előtt is, Bence világra jötténél azonban a császármetszés miatt nem lehetett jelen. Bízik benne, hogy a második baba esetében végigkövetheti a kicsi születését.

Fekete Pákó őszintén megbánt mindent!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.