Hat éve készült az ominózus fotó?

"Sosem csaltam meg Ágicát!" - Pákó perelne

Egy héttel ezelőtt különös kép jelent meg az egyik napilapban, amelyen a mulatós király volt látható egy idegen hölgy társaságában, annak mellét markolászva - Pákó felháborodva állítja, hogy a fotó nem új, és azt már korábban a kedvese is látta.

2010.03.24 19:30ma.hu

Betelt a pohár Pákónál - Az énekes szerint a napilap, amely lehozta a róla állÍtása szerint évekkel ezelőtt készült fotót, túlment a jó ízlés határán. A didikirály durva túlzásnak tartja, hogy a cikk, melyben a "mellfogdosós" kép szerepel, azzal a címmel jelent meg, a fotón látható lánnyal csalja Pákó a párját.

Nemcsak a kedvese, Ágica előtt volt kínos a dolog, hanem mások előtt is megalázó. Mindenkinek vannak zűrös időszakai, de ezek mára lezárultak - mondja a nigériai énekes, aki szerint a párja látta is az említett fényképet, amely hat éve készült, és ő akkor is ugyanolyan frizurát viselt, mint most. Utóbbi adott egyébként okot a félreértésre.

Pákó szerelme megbízik a sztárban. Ágica úgy véli: mindenki tudja, hogy féltékeny típus, ha oka lenne, valóban kiborulna. De tudja, hogy a lapban megjelent cikk csak szenzációhajhászás. A páros egyébként peren gondolkodik - adta hírül az Epizód magazin.

Az ominózus írás arra hivatkozott, hogy Pákó friss frizurájával látható a fotón, egy sörös rekeszekkel teli raktárban.

Ám mellette nem a párja, hanem egy fekete hajú szépség áll, akinek a sztár a keblét fogdossa, derekát átöleli és puszit nyom az arcára. A felvétel felkerült az internetre is.

Hetekkel korábban Pákó arról nyilatkozott, igyekszik elkerülni a botrányokat, inkább a családjára koncentrál. A változás jegyében készültek a csíkok a hajába is.

Fekete Pákó a karácsony környékén mesélt arról, hogy véleménye szerint nagyon sok hibát elkövetett a múltban. Már tizenöt évesen, a gimiben elkezdte a csajozást, még otthon, Nigériában, ahol a szokások szerint komolyan udvarolni is kell, egy lány sem adhatja csak úgy oda az ártatlanságát valakinek.

A sztárnak már volt egy felesége. Korábban hirtelen haragú volt, igen gyorsan felkapta a vizet mindenen, és első gyermeke anyjával rengeteget veszekedett. Az ebből a kapcsolatból született 13 éves fiát egyébként nem is láthatja.

Mint a didikirály elmondta, nem nagyon szokott csak úgy szexelni, ide-oda, udvarias, kulturált embernek tartja magát, aki szereti a romantikát. Párjának, Ágicának is udvarolt, főzött neki, és sokáig csak ismerkedtek.

Pákó elmondta: mára rá kellett jönnie, hogy a család mindennél fontosabb, különösen ő ragaszkodik hozzájuk, hiszen Ágin és a kisfiukon, a kétéves Bencén kívül nincs senkije Magyarországon.

A szülei ma is Afrikában élnek. Pákó azt is kifejtette, náluk Nigériában a nagy család volt a szokás és ő is több csemetére vágyik.

Pozitívan csalódott Fekete Pákó!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.