Haitiról akartak árvát, de hiába

Pákóék a második babára gyúrnak!

Több fórumon is nyilatkozott nemrég a feketebőrű énekes, hangoztatva, hogy szeretnének párjával egy kisgyermeket örökbe fogadni Haitiról - Pákó azonban falakba ütközött, így arra az elhatározásra jutottak, gondoskodnak második csemetéről...

2010.03.29 15:30ma.hu

Nagyon megrázták a Haitin történtek Pákót és kedvesét, Ágicát - A páros elhatározta, örökbefogadna egy kislányt a földrengés sújtotta országból. A nigériai énekes utánajárt a lehetőségeknek, de sajnos kiderült, nincs mód rá, hogy vágyuk teljesüljön.

Pákóék azonban már kisfiuknak, Bencének is elárulták a tervüket, így a gyermek mostmár nagyon várja a kistestvért. A didikirály és Ágica tehát döntéshelyzetbe került. Most arra koncentrálnak, hogy saját babájuk legyen. Párjával mindketten kislányt szeretnének másodjára - árulta el Pákó a Napi Ászban.

A nigériai származású zenész nemrég elmesélte, sírva fakadt, amikor a tévében látta, micsoda katasztrófa történt Haitin. Szörnyen megrázta, hogy ennyi ártatlan gyermek is életét vesztette a tragédiában.

Elhatározta, hogy ha törik, ha szakad, örökbe fogadnak párjával egy ottani árvát saját kisfiuk, Bence mellé.

Gyermekének jót tesz, ha van egy testvére - vélekedett Pákó, aki szerint teljesen mindegy, milyen származású az a kicsi, csak meg kell nevelni, meg kell mutatni neki a helyes utat.

A sztár elmondta, nagyon is el tudja képzelni, milyen érzés, amikor az ember élete egyik pillanatról a másikra darabokra hullik. Elveszíti szeretteit és otthonát is.

Pákót egyébként a közelmúltban az a vád érte, hogy megcsalta a kedvesét - egy régen készült fotó jelent ugyanis meg az egyik újságban, melyen az énekes ugyanolyan frizurát visel, mint manapság, és egy idegen hölgy mellét fogdosva látható.

A didikirály teljesen felháborodott a feltételezésen, és arra készül, hogy elégtételt vesz a híresztelésért.

Fekete Pákó megtagadja a múltját!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.