Úgy megetette az ebet, hogy orvost kellett hívni

Fekete Pákó már tudja, mi az a tüzelő bugyi

A nigériai énekes egy apró fekete csodával lett gazdagabb mostanság - Fekete Pákó az egyik rádió jóvoltából kapott egy francia bulldogot, és mivel óriási kutyabarát, nagyon örült az ajándéknak.

2010.04.28 06:30Tabu tv - Fotó: cool tv

A didikirálynak eleinte nehezére esett Kutakinté etetése, de mára egészen belejött a dolgokba, és végre megtalálta a megfelelő eleséget is.

"Kérem szépen, én kutyabarát vagyok, így nagyon örültem, amikor megkaptam az aranyos francia bulldogomat egy kedves rádióhallgatótól!" - meséli boldogan a tabutv.hu riporterének Fekete Pákó, aki a fekete apróságnak a Kutakunte nevet adta.

Sebestyén Balázsék a napokban különleges ajándékkal, egy francia bulldoggal lepték meg Pákót. A rádiósok a kutyatartással kapcsolatos legfontosabb alapfogalmakkal is megismertették őt, aki most már azt is tudja, mi a póráz, a nyakörv és mire való a tüzelő bugyi.

"A Kutakinte név azt jelenti, hogy édes drága kutya. Nekem most először van olyan, hogy a kutyával élek együtt. Amikor a párom elmegy dolgozni, akkor én a kutyával vagyok otthon, és ilyenkor nekem muszáj tetetnem-itatnom őt!"
- osztotta meg a Tabu Tv internetes videójára klikkelőkkel a nigériai előadó, aki olyan furcsa ételekkel etette az ebet, hogy kórházba is kellett szállítani.

Pákó félti a hírnevét?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.