"Nem rendezhetek balhét a koncerten"

Milliók - Szorcsiknak és Jáksónak is tartozik az UFO frontembere?

Nemcsak az egykori rajongók örülnek annak, hogy újra alakul az együttes - Az UFO frontemberét, úgy tűnik, több híresség is keresi, mert összesen több tízmillió forinttal tartozik nekik. Az általa vezetett cég szervezte a tavaly megbukott Music Wave fesztivált.

2010.03.26 12:30

Az UFO zenekar újraalakul - Varga Zsoltot, az együttes frontemberét azonban tavaly nyár óta "üldözik" előadók és partnerek, akik a nagyot bukott Music Wave fesztiválon tevékenykedtek, bármilyen formában. A Magic Media Zrt. szervezte a rendezvényt, melynek vezérigazgatója az UFO frontembere - adta hírül a Napi Ász.

Szorcsik Viki például a fesztivál egyik arca volt, aki reméli, talán a koncerteken találkozhat az adósával. Wallner András, aki a Music Wave népszerűsítésében segítette a szervezőket, hónapok óta nem éri el Varga Zsoltot.

A zenész korábbi ígéretei ellenére azóta sem egyenlítette ki tartozásait a cégek felé, akiket ő szerzett a rendezvényhez.

Sokan kifizetik majd a koncertbelépőt, hogy végre találkozhassanak vele - vélekedett Wallner a Napi Ászban, és hozzátette: neki nem anyagi, hanem elsősorban erkölcsi kára származott a dologból. Azok a cégek ugyanis, akiknek tartoznak, rajta keresztül próbálnak a pénzükhöz hozzájutni.

Szorcsik Viki elmondta, a szervezők azzal keresték meg, hogy a Hooligans sztárjával, Endivel és Jáksó Lacival együtt legyen a fesztivál arca. Több százezer forintot nem fizettek ki neki, annak ellenére, hogy ő eleget tett a felkérésnek.

Már ügyvédhez is fordult, de nem történt előrelépés az ügyben. Nem is igazán tudja, mit tegyen, ha odamenne a koncertre és balhét rendezne, az nem ő lenne - mondta a Napi Ásznak a színésznő.

A lap értesülései szerint Jáksó Lászlónak is milliós összeggel tartoznak, de ő nem kívánt megszólalni az ügyben.

Az UFO zenekar frontemberét nem lehetett elérni, menedzsere annyit mondott, nem kívánnak semmiről nyilatkozni, az adósoknak pedig megvan a lehetőségük, hogy elérjék Varga Zsoltot - adta hírül a Napi Ász.

Több ezer dollárral tartozik Rihanna?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.