Van köze Mester Tamáshoz a szőkeségnek?

"Ha nagy leszel, megérted!" - Szorcsik Viki beszólt Puskás Petinek!

Néhány héttel ezelőtt látott napvilágot az a hír, miszerint Szorcsik Viki és Mester Tamás egymásra találtak - Puskás Petinek köszönhetően kiderült, hogy nincs semmi köztük. A szőke sztár egy partin kérdezősködött Vikitől...

2009.10.28 17:30Tabu tv

A sztárok világában nehezen köttetnek jó barátságok, de Puskás Peti és Szorcsik Viki teljesen egy hullámhosszon mozognak.

"A Viki nagyon jó nő, én nagyon csípem, nagyon szeretem a stílusát, a habitusát és hát persze nagyon jó csaj" - meséli a tabutv.huriporterének Puskás Peti.

Az internetes sztártévé kamerája előtt kezdte faggatni a TV2 műsorvezetőjét arról, hogy mennyire igaz a bulvársajtó által megszellőztetett Mester Tamással való viszonya.

"Olvastam valami olyasmit, hogy Mester Tomival összehozták, de remélem nem igaz. Viki, most végül is mi van a Tomival? Igaz, hogy együtt vagytok? Csak azért kérdezem, mert izgulok miatta és érdekel is" - tette fel a kérdéseket a tabutv.hu videójában Puskás Peti, amire persze válasz is érkezett.

Szorcsik Viki kézmozdulataival utalt arra, hogy ez csak egy pletyka, de a kérdésekre csak kimérten válaszolt.

"Közöd?! Miattam Te ne izguljál, az én magánéletem az nem tartozik senkire. Majd ha nagy leszel, megérted!"
- mondta el a Tabu Tv videójában a szőke műsorvezető.

A Tabu Tv megtudta, hogy Puskás Peti szomorúan olvas azokról a sztárokról, akik magukra maradnak öreg korukra, de mindig van egy ok, ami miatt ez így történik.

"Nem hiszem, hogy ezek úgy véletlenül történnek. Valamit tettek ők az életükben, ami miatt Ők egyedül maradtak" - tette hozzá a tabutv.hu videójában a színész.

Puskás Peti szexelt már munkahelyen!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.