Végre tudja mozgatni az ujjait a sztár!

Puskás Peti kézfejét sikerült megmenteni!

Végre tudja mozgatni az ujjait Puskás Peti, aki két hete akkorát esett biciklijével, hogy szilánkosra tört a kézfeje. Az énekes a műtét után teljesen kétségbeesett, hogy soha többé nem fog majd tudni gitározni.

Puskás Peti imád két keréken lenni! Az énekes biciklin! képgaléria

2009.05.11 14:15ma.hu

- "Nyolc éve biciklizem, de ilyen nagyot még nem estem. Egy járdaszegélyre hajtottam fel véletlenül, ami úgy megdobta a járgányt, hogy elestem. Éreztem, hogy fáj, de simán visszaültem és hazakerekeztem. A kórházban kiderült, hogy fémlapokat kell beültetni, hogy rendbe jöjjön" - mesélte az énekes.
 
- "Szerencsére most már tudom mozgatni az ujjaimat, és a doki szerint teljesen olyan lesz a kezem, mint új korában."

A baleset napján különben az énekes először nem vette észre, hogy komoly a baj, és hazakerékpározott.
 
Amikor azonban otthon feldagadt a keze, és a fájdalom is egyre jobban kínozta, úgy döntött, hogy elmegy a baleseti sebészetre. Itt rögtön meg is műtötték. 

Puskás Péter, aki örül, hogy ennyivel megúszta ám pont most forgatott volna egy videóklipet, amiben egyébként biciklivel kellett volna közlekednie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.