Fenyő Iván és Puskás Peti is remekül alakít!

Túllépte a 200 ezres nézőszámot a Made in Hungária!

Remek és mulattató mozi Fonyó Gergely február elején bemutatott zenés mozija, a Made in Hungaria. A magyarokat két és fél hónapja megszállta a rock and roll őrület ki sem lehet őket ráncigálni a moziból. Ez meglátszik a látogatottsági adatokon is.

2009.04.10 16:45ma.hu

Fonyó Gergely filmje még mindig nagy sikerrel dübörög a budapesti és vidéki mozikban. Az alkotók és a szereplők továbbra is járják az országot, talán ennek is köszönhető, hogy sok vidéki városban pótszékes teltházzal vetítik a Made in Hungariát. 

Előfordult, hogy az előadások után tánccal, énekléssel fejezték ki a nézők a film és a rock and roll iránti lelkesedésüket.

Fenyő Iván a filmben!

A töretlen érdeklődésnek köszönhetően a cd-n kiadott filmzene aranylemez lett. 

Számtalan meghívás érkezett külföldi országokból, még a tengeren túlról is, ezért feltehetően, a musicalvígjátéknak a határon túl legalább annyi rajongója lesz, mint hazánkban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.