Gyere, gyere Juli!

Made in Hungária élőben a Retro Farsangon!

Igazi nosztalgiadömping lesz a VAM Design Center Retro buliján február 27-én, hiszen 22.00 órától a Made In Hugaria musicalfilm szereplői lépnek a színpadra.

2009.02.26 14:30ma.hu

A nagyérdeműt Szente Vajk, Kovács Lehel és Kiss Tünde illetve a film háttértáncosai repítik a retro-vígjáték időutazására. 

A közönség pedig egyszerre érzi magát egy megelevenedett film statisztájaként egy fergeteges retro-buliban. Itt lesz Fenyő Iván is életnagyságú kivetítőn a Csókkirály klippel!

Az esemény ideje alatt este 23 óráig nyitva tart a Legvidámabb barakk kiállítás. A közönség teljeskörű retro feelingjéről a 19.00 órakor kezdődő 9 divattervező kollekciójából válogatott retro-divatshow, majd a Chill Out zenekar gondoskodik. 

Ráadás: party hangulat hajnalig a 80-as évek slágereivel! 

További információ: www.vamdesign.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.