Bakács: Közös sírgödörbe temettük a sztárocskákat

Puskás Peti kiakadt: Ő nem hulla!

Botrány kavart Bakács Tibor Settenkedő kijelentése, amelyben "csini kis hulláknak" nevezte a Megasztárból kikerült énekeseket. Puskás Peti szerint minden, amit írt, felszínes megállapítás!

2009.09.29 08:10

Kemény véleményt fogalmazott meg Bakács Tibor Settenkedő az egyik havilapban: úgy fogalmazott, hogy "a realityk, tehetségkutatók és talkshow-k csini kis hullákat gyártottak a nézettség oltárán."

Valamint, hogy a "Megasztár zsűritagjaként magam is részt vettem abban a hentesmunkában, melynek végén a sztárocskákat egy közös sírgödörbe temettük, több bőrt lenyúzva róluk". Szerinte az olyanok, mint Oláh Ibolya és Rúzsa Magdi, sehol sincsenek - írja a Napi Ász.

Puskás Peti, szintén Megasztárban felfedezett énekes megdöbbent az állításon. A Napi Ásznak elmondta: Bakács is benne volt a tehetségkutatóban, nem jótékonykodott ott, emiatt is furcsállja a kijelentését, Peti szerint minden, amit írt, felszínes megállapítás és az ismeretek hiányát bizonyítja.

Ő cseppet sem érzi magát hullának, sem most, sem a Megasztár alatt - szögezte le Puskás Peti, hozzátéve: a szerződésükben az állt, lehetőségük lesz magukat megmutatni, nem az, hogy sztár lesz belőlük.

Ezután mindenki úgy élt a helyzettel, ahogy tudott. Ez az egyéni ügyük. Szép lassan mindenki a helyére került - vélekedett Puskás Peti a Napi Ászban.

A fiatal sztár úgy véli, arról nem a Megasztár tehet, hogy ebben az országban egy-egy énekes vagy együttes nem tud megtölteni egy arénát.

Puskás Peti a Napi Ászban azt is hozzáfűzte: ő jelenleg három színházban játszik, három filmszemlén volt az elmúlt három évben, és a zenei karrierje is sikeresen alakul.

Bakács Tibor és a "Gój Motorosok" - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.