Settenkedő nem gondolta, hogy meghódíthatja

Tornóczky csemetéjének Bakács lett az apja!

Senki nem gondolta volna, hogy a gyönyörű műsorvezető egy idősebb úrra cseréli párját. De mielőtt mindenki azt hinné, hogy Bakács Tibor Settenkedő bevetette férfiasságát, kiderül, mivel örvendeztette meg Tornóczky Anitát...

Bakács Tibor, Tornóczky Anita és Végvári Tibor munka közben képgaléria

2009.05.13 06:48ma.hu

Szerda délután sztárok lepték el a Zselic amúgy mindig csendes vidékét, hazánk hírességei Végvári Tibor kampányában segédkeztek, amikor is egy 4 hektáros ősparkban kezdtek el fát ültetni.

- Nagyon örültem, hogy ilyen sokan csatlakoztak a felhívásomra! Azt gondolom, nagyon fontos, hogy ne csak romboljunk, hanem teremtsünk is, ezért a barátaimat kértem fel arra, hogy egy speciális geohumus segítségével fákat ültessünk.

"Tornóczky Anita és Bakács Tibor egyébként annyira összemelegedtek a nem épp kézkímélő munkában, hogy már közös gyerekben is el kezdtek gondolkodni!" - tette hozzá Végvári Tibor.

- A helyiektől kaptunk mindent: ásót, geohumust, és egy-egy névtáblát, hogy a saját kézjegyünkkel lássuk el a saját facsemetéinket, de Bakival úgy döntöttünk, a szomorú kecskefűz az első közös gyermekünk lesz - árulta el Anita, miközben szigorúan hordatta újdonsült szülő társával a földet.

- Nagyon örülök, hogy Anita engem választott apának. Bár én paraszti családból származom, így van közöm a kertészethez, de nem hittem volna, hogy ezzel fogom meghódítani ezt a gyönyörű nőt - nevetett Bakács Tibor Settenkedő.

Anita és Bakács végül egy romantikus vadasparkba látogatott el, majd egy fejedelmi vacsorával zárták jótékonykodásukat a Csodaszarvas Panzióban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.