Sajnos síp csontját orvosi fémek tartják össze!

Nyílt törése óta először sportolt Tornóczky Anita!

Balesete óta először próbálkozott keményebb sporttal Tornóczky Anita, akit 2 évvel ezelőtt ütött el egy szabálytalan autós robogózás közben. A műsorvezetőt azóta többször megműtötték, sőt síp csontját orvosi fémek tartják össze.

2009.04.08 12:00ma.hu

Maga a műsorvezető sem gondolta volna, hogy a veszélybe kerülhet a két éve tartó láb rehabilitációja, amikor a szervezők felkérték Czanik Balázs ingyenes aerobik órájára sztárvendégnek.
 
- " Azt hittem ilyen kis tingli-tangli tornázgatás lesz itt a Testnevelési Egyetemen, de magam is meglepődtem, amikor Balázs egyre keményebb gyakorlatokra váltott."
- mesélte nekünk az óra közben Anita. 

- " A balesetem óta nem erőltettem meg a lábam, mindig vigyáztam, hogy betartsam az orvos utasításait. Most viszont annyit ugráltam, hogy kérdéses holnap lábra tudok-e állni. "

Czanik Balázst is megkérdeztük, mennyire vette figyelembe, hogy Tornóczky Anita balesete óta nála debütált.

-" Hallottam Anita balesetéről, de nem tudtam, hogy ennyire komoly volt. Hozzá kell tennem, ő volt az első sztárvendég, aki becsülettel végig nyomta az órát."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.