Saját műsorában is támadják a rádióst

Jáksó Laci: Kikérem magamnak a szarozást!

Jáksó László azok közé tartozik, akik már továbbléptek az egykori Danubius rádióból - A Class FM hallgatóit szórakoztatja az agymenéseivel, de ez közel sem tetszik mindenkinek.

2009.12.23 16:30Tabu tv

Jáksó Lászlót saját bevallása szerint internetes blogokon és fórumokon, de még a saját műsorában is támadják.

A műsorvezető úgy véli: nagy hiba a régi rádiósokat "szarozni" akkor, amikor mindenki őket hallgatja, és ezt szívesen is teszi.

"Az új rádió remek. Teljesen rendben van, átvették a Danubiusból a látható részt, egy kicsit még lobbizom, hogy mást is vegyenek át, de ezt majd lebokszoljuk. Szerintem az egy jó koncepció, hogy átvettek egy rádiót és folytatják. Én baromira szeretem, hogy ott is kimondhatom, hogy Danubius" - meséli a tabutv.hu riporterének Jáksó László, akit nagyon sokan kedvelnek, de nem kevesen támadják is döntése miatt.

"Volt, aki a gumigerinc címet ajánlotta a műsornak. Szerintem barom egyébként az illető, nem kell innen üzengetnem, mert ezt helyből megmondtam neki. Mert nyilván ha az Ő munkahelye megszűnik, akkor tehetségtudóan éhen döglik" - mondta el a Tabu Tv online videójában Jáksó László.

"Milyen rádiót akar hallgatni az ember? Nem olyat, ahol mindenki profi? És lehet ezzel szarozni természetesen, hogy jajj istenem, ezek a régi rádiósok... igen, és amikor szarozunk, amikor éppen kikérjük magunknak, akkor is velük foglalkozunk, a régi nevekkel. Ha valaki teleír egy fórumot, hogy esetleg rohadjak meg, haljak éhen, tűnjek el a rádióból, az is az én rajongóm, csak ilyen furcsán fejezi ki" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Jáksó.

Reggelig csak kanasztázna Jáksó Laci!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.