Döcögősen indult a műsorvezetés!

Jáksó Laci: Először majdnem besz...rtam!

Ki ne ismerné ma már az országban a rádiós- és televíziós műsorvezetőt? - Jó pár évvel ezelőtt azonban Jáksó Laci nem hitte volna, hogy a Heti Hetesben is megállja a helyét. Embertelenül izgult!

2009.09.23 13:40

Jáksó László neve a kilencvenes években kezdett ismert lenni a nagyérdemű számára - Ekkor kezdett rádiózni a sztár, majd 2000-ben az RTL Klub képernyőjén is feltűnt.

Azt, hogy bekerült a Heti Hetesbe, Jáksó Laci nagyon nagy szerencsének tartja. Ekkoriban jóval rosszabb helyekre hívták, sokkal kevesebb, kisebb és boldogtalanabb lenne, ha mindez nem így történt volna - fogalmazott a sztár az Epizód magazinban.

A lapban Jáksó László elmondta: a Heti Hetes megváltoztatta az életét, hihetetlenül erős impulzust adott, az egész ország megismerte és közéleti személyiségként kénytelen volt megtanulni kicsit másként élni.

Amikor az első évad elején Csiszár Jenőt kellett váltania Jáksó Lacinak, ezt a rádiós konkrétan nem akarta elhinni. Az Epizód magazinban elmondta, úgy vélte, csak szereplőként gondoltak rá.

"Mikor részletesebben elmondták, mit szeretnének, és közölték velem, hogy műsorvezetőnek akarnak, akkor én konkrétan majdnem besz...artam" - mesélte Jáksó.

A sztár elmesélte, hogy nem tudta, pontosan hogyan mennek a dolgok a stúdióban, ráadásul nagyon izgatott volt a felvételek előtt és közben is.

Még azt is eltévesztette, melyik oldalán ki ül - és rosszul mondta be - árulta el mosolyogva az Epizód magazinban Jáksó László, aki azóta már profiként mozog a kamerák előtt...

Olvassa el! Ismeretlen, csinos hölgy Jáksó Laci mellett!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.